Referenties

Een vakman met klasse!! Onze badkamer is werkelijk een paleisje geworden. Er worden goede afspraken gemaakt en ook nagekomen.
Voor iets unieks moet je zijn bij stijfafbouw.. Tommy je bent een topper!

Michel

Zeer tevreden over het werk wat Tommy heeft afgeleverd in onze keuken. Achterwand en zijwand is voorzien van de frescolori betonlook. Werkt netjes en secuur en geeft goede tips mee. De planning verliep goed, van tevoren netjes gebeld als er geschoven kon worden. Vakman! Absolute aanrader!

fam. G. Souisa

2 slaapkamers helemaal strak laten maken door Stijf Afbouw, hebben keurig werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!

Luc

Tommy is een leuke en gezellige man, prima in zijn werk. Hij denkt mee, het resultaat is prachtig en alles wordt na afloop netjes opgeruimd.
Ook andere slordigheden in het huis heeft hij even netjes afgewerkt.

Coby

Via via ben ik bij Tommy terechtgekomen. Wij hebben een nieuwbouw huis in Zwolle en we hebben door Stijf Afbouw het hele huis laten spuiten met diamant. Tevens hebben wij de achterwand van de keuken laten doen. Dit is een prachtige betonlook achterwand geworden. In de woonkamer ook een aantal wanden in kleur laten spuiten en de rest van het huis wit. Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat! Ze hebben netjes gewerkt en het huis weer netjes achtergelaten. Goede service en erg prettig contact.

Anne

Wij hebben de gehele woning laten doen. Alle plafonds zijn spack gespoten en op de muren zit spachtelpoets. Alles ziet er super strak uit. Afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden over deze jongens. Bedankt!

Lana & Henri

Onze aannemer Ton Reis heeft deze toppers voor ons ingehuurd na het betrekken van de garage bij de woning. De gehele benedenverdieping is door hen glad gestuct, wanden en plafonds. Angelo heeft hier een knap staaltje werk geleverd en keihard gewerkt met een waanzinnig eindresultaat. Alles ook netjes achtergelaten. Wij kunnen Stijf Afbouw zeker weten aanraden.

v Uitert

Tommy en zijn collega's hebben eind vorig jaar onze uitbouw van de woonkamer (muren en plafond) gestuc. Leveren netjes werk. Denken mee. Komen afspraken na. Gezellige mensen. Ruimen naderhand ook alles op, zodat je niet met rommel blijft zitten. Kortom, wij bevelen Stijfafbouw zeker aan!

Jacqueline

Via via zijn we terecht gekomen bij Tommy van Stijfafbouw. Een uitermate prettige samenwerking. De prijs-kwaliteit is zeer goed. De werkzaamheden zijn op een door ons gewenst tijdstip volledig, vakkundig, netjes en volgens afspraak uitgevoerd.
Telefonisch contact tussendoor maakte het erg prettig om te overleggen en in ons geval nog van ideeen te veranderen.

Chapeau voor alle verrichtte werkzaamheden. Tommy zelf is een goede kerel en super makkelijk in de omgang, maar ook de door hem ingebuurde collega's zijn vakkundig, harde werkers en gezellige mensen.

DeJ.

110% positief. De muren in mijn woonkamer zijn zo strak gestuukt, dat ik er een waterpas op zou kunnen ijken. En inderdaad hoeft goede kwaliteit niet "duur" te zijn. Vader en zoon, Jan en Robert, heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en vakwerk.

Tommy, bedankt voor het beschikbaar hebben van deze twee mannen en voor de correcte en prettige afhandeling van deze "klus".

Arjan