Garantie

Zoals u van ons mag verwachten levert Stijf Afbouw werk af van een hoge kwaliteit, in de meeste gevallen zult u geen gebruik hoeven maken van onze garantieregeling. Mocht er toch iets aan de hand zijn dan hanteren wij uitstekende garantievoorwaarden.

De garantie kan per opdracht verschillen en wordt bij de aanname van de opdracht vastgelegd, normaal gesproken geldt er een garantietermijn van 5 tot zelfs wel 10 jaar!

Wanneer de opdracht is uitgevoerd en afgerond wordt deze samen met u opgeleverd, u ontvangt daarna van ons de factuur met daarop de geldende garantietermijn. Deze factuur is dan gelijk uw garantiebewijs.

NOA Afbouwgarantie

Stijf Afbouw is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven. Wij voldoen natuurlijk aan de eisen welke deze branche-organisatie aan ons stelt en mogen het NOA-logo dragen. Wij werken dus met de NOA Afbouwgarantie.

De NOA Afbouwgarantie voor stucwerk in het kort:

  • 5 jaar garantie op stucadoorswerk binnen
  • 3 jaar garantie op stucadoorswerk buiten

Gegarandeerd wordt dat:

  • Het stucadoorswerk voldoende aan de ondergrond gehecht blijft.
  • Het stucadoorswerk niet scheurt, tenzij dit veroorzaakt wordt door werking van de ondergrond, als wij die werking niet had kunnen voorzien.
  • Gebreken kosteloos verholpen worden, tenzij de gebreken niet met het stucadoorswerk te maken hebben.

Mochten wij het niet eens worden, dan kan de Geschillencommissie van de NOA helpen met de afhandeling van het meningsverschil.

noa afbouwgarantie