Het woord sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal verschillende bewerkingen die als doel hebben uw muren en plafond te voorzien van een structuur. Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels.

Toepassing

Met sierpleister zorgt u voor een warme sfeer in huis en het zorgt voor een ijzersterke afwerking. U hebt een enorme keuze uit de kleuren die kunnen worden toegepast. Het kan worden aangebracht op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond zowel binnen als buiten. Er is keuze uit vele structuren, van heel fijn tot erg grof, de korreldikte ligt tussen 1 en 3 millimeter.

De bekendste sierpleister is spachtelputz, dit is slechts een van de vele varianten sierpleisters die er zijn. Een ander soort is metallicpleister, dit heeft een mooie glanzende uitstraling maar ook b.v. barokpleister of Parelpleister.

Kiest u voor een sierpleister, dan kiest u voor een sterke en mooie afwerking.

Nieuwe look

Met een korrelige structuur kunt u uw kamer voorzien van een nieuwe look. Denk bijvoorbeeld aan een authentieke uitstraling of juist een moderne look. Naast een nieuwe uitstraling hebben sierpleisters nog veel meer andere voordelen zoals:

  • Schrob-en stootvast
  • Duurzaam
  • Meerdere kleurencombinaties mogelijk

Als u overweegt om uw woning te laten stucen met sierpleister neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.