Er zijn tegenwoordig veel nieuwe afwerkings methoden voor uw keuken of badkamer. Door deze trends op de voet te volgen en geregeld cursussen te volgen in de nieuwe technieken kunnen wij uw woning voorzien van de nieuwste vormen van exclusieve wandafwerkingen. Een aantal van deze exclusieve wandafwerkingen vind u hieronder:

Betonlook / Beal Mortex

Wat momenteel een trend is betonlook voor badkamers, betonloook is een stuc-methode waarbij de uitstraling van beton centraal staat.

Deze manier van afwerken is bijna op elke ondergrond toepasbaar en kan afgewerkt worden met meerdere lagen coating zodat het plaatsen van tegels niet meer nodig is.

Stijf Afbouw introduceert daarom nu Mortex Color® van Beal een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Dit product hoeft dus verder niet meer beschermd te worden tegen water. De wanden worden hooguit beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag of een olie. De vloeren kunnen worden beschermd met o.a. een olie of lak tegen vuil.

betonlook-badkamer-1
betonlook-badkamer-2
betonlook-badkamer-3

Het systeem MORTEX is een fijn waterdicht bekleding gebruikt voor technische en decoratieve afwerkingen. Het geeft aan uw interieur zowel de wand en vloer  een mineraal aspect type "béton ciré", betonlook of "tadelakt". Douches, vloeren, aanrechtbladen, meubels, enz ... Deze mortel trouwt met alle vormen en ondergronden en brengt kleur in al uw creatieve ideeën.

2 componenten verf

Alles begint bij de basis, een goede ondergrond, zodra de ondergrond met de daarvoor bestemde materialen strak en vlak is gezet, kan er begonnen worden met de afwerking.

2 Componenten verf is er daar één van, in plaats van tegels of in combinatie, welke kleur u wilt. In uw toilet, keuken of badkamer.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden!

Fres-Colori 

Fres-Colori is een product met vele eindafwerkingen.

Van robuust, denkt u dan aan ruwe beton. Tot aan elgegantere, gladde, vlammende afwerkingen.

Ook zijn er toevoegingen voor dit product zoals, Stone en Smooth. 

Vraag naar de juiste afwerking voor uw wand in de woonkamer of afwerking van uw badkamer.

fres-colori-1
fres-colori-2
fres-colori-3

Wilt u meer weten over onze Exclusieve Wandafwerkingen neem dan contact met ons op en we komen vrijblijvend bij u langs met stalen en monsters van deze producten.